Cel mai frumos compliment pe care il pot primi pantofii tai

0 Flares 0 Flares ×

Citeam azi dimineata postul Corinei despre picioarele chinuite de pantofii frumosi si ma minunam de coincidenta avand in vedere ca ieri, in miezul zilei, a trebuit sa tarasc pana in parcarea de langa birou si sa imi schimb perechea de pantofi in masina.

Asta pentru ca niste killeri de la Pull & Bear, aparent inofensivi la cumparare si la plecarea de acasa, au inceput sa ma tortureze mai abitir decat cizma spaniola. Evident ca nu puteau sa o faca inainte sa dau banii pe ei si sa mai trebuiasca sa ii car si prin avion de pe meleaguri catalane. Evident ca sunt frumosi de pica si pareau comozi la inceput. Dar hei, sa uitam cele rele si sa ne indreptam spre poveste.

heart-made-of-cartoon-shoes-in_smallIn masina aveam alti killeri, sau cel putin asa credeam eu, pe care ii uitasem in portbagaj dupa un eveniment la care ma schimbasem rapid in balerini. Asa mai insel eu uneori destinul si canoanele femeiesti, noroc cu spatiul din masina:) Ei bine, s-a dovedit ca erau mici copii salvatori pe langa cei de ieri, eu afland asta dupa ce m-am incaltat cu ei in dureri groaznice, cu un deget semi-schilodit.

Salvatorii sunt niste sandalute foarte frumoase, rosu-aprins, cu o textura catifelata si un model simplu, toc gros vintage, ce mai, frumoase foc. Din pacate n-am o poza la indemana, ca vi-i aratam. Dar asta nu inseamna ca nu sunt, la randul lor, atomici. Asa ca dupa vreo 6 ore de stat in ei, dupa program am aterizat in AFI Cotroceni, pentru ca trebuia sa mergem la IMAX sa vedem After Earth. Fiind ditai mall-ul, mi-au sclipit ochii la magazinele de pantofi, dupa o pereche cu adevarat comoda care sa ma salveze de la chin.

Ei, si cum probam eu diverse perechi prin Deichmann, minunandu-ma de noua colectie Hale Berry care nu numai ca respecta sfantul criteriu al pielii naturale, dar mai contine si niste modele dragute, vine o tipa la mine:

– Nu va suparati, de unde ati luat pantofii acestia?

– Care, papucii pe care ii probez? De pe raftul acela.

– Nu, cei rosii…

Ei bine, acesta este SUPREMUL compliment pe care ti-l poate adresa cineva pentru pantofi: intr-un magazin plin de sute, mii de perechi expuse, marketate si plasate strategic, printre colectii cu spoturi TV si rafturi cu reduceri si promotii, intr-un adevarat cos al abundentei de incaltaminte, cineva sa vina pana in coltisorul tau inghesuit si sa intrebe de PERECHEA TA!

Practic, am batut toti pantofii din Deichmann la ei acasa!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Ana
  |   
 2. Ioana
  |   
 3. maria
  |   
 4. Adi
  |   
 5. CitesteAsta
  |   
 6. Maria
  |   
 7. Andrei Daniel
  |   
 8. anca
  |   
 9. anca
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Locuri de neratat in Barcelona

Exista un motiv solid pentru care m-am apucat mai intai sa insir partile rele din Barcelona (ma rog, rele in...

Close