Ce am mai facut in ultima vreme

1 Flares 1 Flares ×

O recapitulare scurta a unor chestii misto care mi s-au intamplat in ultima vreme:
 
***
 
Am vazut Resident Evil… al catelea? (de ce nu sunt numerotate ca modelele de iPhone, sa fie mai simplu? ca e clar ca n-au chef sa se opreasca din productie). Asta se cheama Retribution si impresioneaza printr-o Mila Jovovich cu haine mulate din latex si, in cazul meu, prin coloana sonora.

Muzica dintr-un film are propria ei dimensiune in care poate excela in urechile-mi, chiar daca filmul nu mi-a zis mare lucru. Asa s-a intamplat de exemplu cu Tron, un film a carei actiune am uitat-o in doi timpi si trei miscari, dar  din care am apucat sa extrag memorabila coloana sonora care ma insoteste acum in calatoriile lungi cu masina, facand din orice cursa pe serpentine o aventura memorabila.

De asemenea, din Sucker Punch, un film care m-a lasat complet mofluza, am ramas cu o selectie memorabila de melodii ciudate dar perfect pe gustul meu. La fel si cu Resident Evil Retribution: actiunea nu mi-a zis mare lucru (eterna Alice care se lupta cu eternii zombies si eterna Umbrella Corporation) dar coloana sonora a fost un cadou nesperat. Daca va plac filmele cu zombie, duceti-va sa il vedeti la Samsung IMAX, efectele 3D merita banii.
 

 
***
 
Am onorat invitatia SuperJeans.ro la petrecerea tip “hai sa ne cunoasteti”, ocazie cu care am aflat ca CEO-ul lor suedez, atunci cand nu manageriaza siteuri de ecommerce, canta intr-o formatie. Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult tot ce vine din Suedia: Ikea, H&M, Abba si asa mai departe. Daca n-ar avea clima aia imposibila, as cocheta cu mutatul acolo. Cred ca tara mea ideala e o Suedie tropicala. Daca stiti asa ceva, dati de veste!

Pont: Bo Bech-Nielsen, CEO-ul muzicalo-suedez, ne sfatuieste sa ne spalam blugii cat mai rar, iar in timpul iernii sa ii scoatem in frig, unde tesatura se improspateaza corespunzator.
 

 
***
 
Vinerea trecuta am ratat un flashmob la metrou Unirii. Nu unul random, ci cu o tematica foarte serioasa, parte din campania Colgate – Ajutam Romania sa zambeasca, prin care se incearca strangerea a 100 000 de zambete intr-o aplicatie de Facebook. Zambetele se transforma in 100 000 de produse Colgate donate catre Crucea Rosie Romana. In acest sens, fiecare dintre noi poate sa doneze intrand in aplicatia de pe Facebook si daruind un zambet in aplicatie, si chiar va sfatuiesc calduros sa o faceti: nu pierdeti nimic, iar Crucea Rosie castiga produse de care mai mult ca sigur are nevoie!
 

 
***
 
Am aflat de o aplicatie de taxi misto, care urmeaza sa se lanseze. La cat de sictirita sunt de taxiurile conduse de ghiolbani prost crescuti, Taxi Beet se anunta o solutie buna. E o aplicatie noua si gratuita pentru smartphoneuri prin care poti sa iti alegi soferul, astfel cel care vine sa te ia poate fi evaluat corespunzator. In plus nu-ti consumi minutele cu apeluri interminabile la companiile de taxi, cand te pune “sefica” pe hold.

Pentru prima oară tu, pasagerul, ești cel care selectezi ce taxi să vină în funcție de preferințele tale. Poți selecta cel mai bine cotat șofer, cea mai bună mașină disponibilă, cel care-ți oferă cele mai bune servicii sau pur și simplu cel mai apropiat taxi doar pentru că te grăbești.

Asta e bine pentru ca nu mai joci la loteria ghiolbanilor trimisi de companiile de taxi, ci poti sa alegi sa calatoresti in mod decent, iar daca dau nas in nas cu aplicatia asta, taximetristii n-o sa mai aiba de ales si o sa se conformeze unor standarde ce impun o minima decenta fata de client si de trafic. Pentru mai multe detalii, cei de la Taxi Beet ii gasiti la Internet & Mobile World 2012, uriasul eveniment ce se intampla zilele astea la Romexpo.
 

 

1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 1 1 Flares ×
Comments
  1. vienela
    |   
  2. Laura
    |   
  3. kellogs
    |   
1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 1 1 Flares ×
Read previous post:
Sunt femeie, nu boboc de trandafir

Priviti cu atentie fotografia de mai jos. Am cules-o de pe Facebook in dimineata asta, am scuturat-o de "awww"-uri, ofuri...

Close