Cana perfecta de ceai

0 Flares 0 Flares ×

Am tot strans prin casa ceai “varsat”, adica nu din acela la pliculet.

Nu il prea beam pentru ca nu aveam un infuzor comod. Canile de o portie cu infuzor direct in ele ma deranjeaza, pentru ca nu lasa foarte mult loc in cana ceaiului, si sunt destul de incomode de folosit. Accesoriile de infuzat de tot felul, precum cel de la IKEA din imaginea de mai jos, mi se par meschine si “scapa” frunze.

idealisk-infuzor-ceai__18699_PE103854_S4

Ieri, insa, ma plimbam prin IKEA (nu vreti sa stiti ce gol poate fi miercurea la 6pm) si la raionul de accesorii pentru bucatarie am gasit cana perfecta cu infuzor.

cana perfecta de ceai cu infuzor

Nu stiu daca exista si inainte, eu stiam varianta mai mare, de 1.5 litri, la 40 de lei. Dar nu as fi preparat niciodata 1.5 litri de ceai, asa ca n-am luat-o niciodata in calcul, mai ales ca trebuia sa ii fac un loc generos in bucatarie.

Versiunea asta mai mica are 0.6 litri, ceea ce o face perfecta pentru doua cani de ceai, si costa 25 de lei. Am cumparat-o imediat.

cana perfecta de ceai cu infuzor

Mi se pare extrem de comod de folosit si de stocat. E micuta, dar incapatoare (deh, IKEA). Are toarta aia mare care o face foarte usor de manevrat, iar infuzorul de la interior e incapator fara sa acapareze din volumul destinat ceaiului. Fiind orientat pe lungime, ajunge sa infuzeze foarte rapid, pentru ca suprafata de contact frunzelor si a a bucatelelor de fructe cu apa e destul de mare.

cana perfecta de ceai cu infuzor

Imi iubesc deja canuta de ceai si stiu ca impreuna o sa dovedim stocurile de ceai varsat pe care le-am tot acumulat. Iar daca sunteti ca mine, in cautarea unui ceainic perfect pentru doua cani, care sa tina frunzele in infuzor si sa fie usor de manevrat si stocat, atunci va recomand canuta asta simpla, nepretentioasa si tare utila.

cana perfecta de ceai cu infuzor

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Amy
    |   
  2. gelu
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Asteptand Craciunul mai abitir ca oricand

Suna siropos treaba asta, dar e foarte pe bune. Intotdeauna mi-a placut Craciunul, dar ma obosea tam-tam-ul prematur, din octombrie-noiembrie....

Close