Adevaratele cadouri de Valentine’s Day

0 Flares 0 Flares ×

Ignorand avalansa de inimioare roz, trandafiri rosii, bomboane de ciocolata si serenade din social media, ieri ne-am facut urmatoarele cadouri:

  • Eu lui: un teanc de rufe calcate, printre care camasile lui preferate.
  • El mie: research pentru cel mai bun mouse ergonomic, de la care sa nu ma mai doara mana.

Dupa ani de relatie devii imun la clisee, oricat de mult marketing le-ar alimenta. Si alegi sa iti daruiesti, zi dupa zi, chestiile care conteaza cu adevarat. Te daruiesti pe tine, sub forma de grija pentru celalalt. Eu una nu l-as fi lasat ever pe Baiatul Dragut sa plece in lume cu hainele necalcate, iar lui ii pasa ca la finalul unei zile de stat pe laptop ma doare mana.

Nu vad legatura intre iubirea adevarata si ideea ca ieri trebuia neaparat sa iesim sa ne sarbatorim, sa ne facem declaratii si mai ales sa cheltuim bani ca sa ne daruim chestii.

Cele mai frumoase cadouri n-au nevoie de o zi anume ca sa isi faca aparitia. Se intampla in fiecare zi sau de cate ori e nevoie si exprima adevarata dragoste, care nu trebuie sarbatorita intr-un contur cu inimioare roz.

shutterstock_170539187

Foto: Shutterstock

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Cum se vede Valentine’s Day pe Facebook-ul brandurilor

Au curs briefurile prin agentii si mailurile prin departamentele de marketing. Designerii au exportat din Photoshop vizualuri, copywriterii au venit cu...

Close