Nu e nevoie sa ii amintesti la fiecare 6 luni

0 Flares 0 Flares ×

Demult, tare demult, o buna prietena a venit in bucataria mea sa gateasca, din varii motive propria-i bucatarie nefiind disponibila.

Acest demers a durat cateva ore si s-a soldat cu o gramada de bunatati din care am avut ocazia sa ma infrupt, dar si cu cateva mici dezastre legate de siguranta personala si dotarile imobilului. Cum ar fi o manusa de bucatarie care a luat de-a dreptul foc pe aragaz, un cuptor cu microunde inundat in unt topit sau un carlig de perete in care agatam servete, cazut la datorie.

Daca in privinta manusii arse nu s-a mai putut face nimic, in privinta carligului Baiatul Dragut a intervenit foarte prompt cu un diagnostic: “se rezolva cu un lipici” si apoi, cateva minute mai tarziu, cu al doilea: “nu mai avem lipici in casa, iau eu maine”. Eu am asezat servetul de bucatarie pe calorifer si cam atat. Pe perete a ramas o urma a vechiului lipici, martora a carligului care a fost candva.

Fast-forward cateva luni mai tarziu in care, raportat la situatia de fata, nu s-a intamplat mare lucru. Cu exceptia intrebarilor mele periodice, legate de lipiciul ala, toate mereu intampinate cu acelasi “iau maine”. Evident, puteam sa iau si eu, dar stiam ca “he’s on it” si nu voiam cumva sa risc, Doamne fereste, sa ne dublam eforturile si sa ramanem cu lipici in exces in casa.

Dar acum cateva zile, nemaisuportand, am cedat si am cumparat eu un superglue. Stiam ca pierd razboiul psihologic, dar castigam, mai presus de toate, ordine. L-a desfacut tacticos, a lipit carligul si s-a intors spre mine triumfator:

– Vezi ca s-a rezolvat? Chiar nu trebuia sa imi aduci aminte in fiecare saptamana! :)

shutterstock_259861028

Foto: Shutterstock

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Teodora
  |   
  • Raluca Oda
   |   
 2. o femeie
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Ati dus internet shamingul prea departe

Stiti ce faceam eu ieri dimineata? Stiti, ca v-am povestit luni, printre smiorcaieli: m-am dus la politie, sa dau o declaratie. Mai precis,...

Close