Alergand prin Centrul Vechi cu Strada Fictiunii

0 Flares 0 Flares ×

In primul rand vreau sa multumesc echipei mele de la Scavengers Hunt: nu numai ca s-au prezentat toti, dar au fost si incredibili de punctuali! La 16:30 eram in formatie completa in fata la Godot Cafe-Teatru, gata pentru provocarile la care urma sa ne supuna cei de la Grupul Editorial All, in cadrul evenimentului de aniversare a unui an de Strada Fictiunii si, in acelasi timp, de lansare a romanului Cevengur.

echipa

 

Am primit un aparat foto, un exemplar din Cevengur si un plic cu cele 10 sarcini si in scurt timp, impreuna cu  cu cei 7 coechipieri, am purces la indeplinirea lor contra cronometru, cu scopul bine fixat de a le indeplini inaintea celorlalte trei echipe – a lui Toma, a Elenei si a lui Tunaru. Echipele erau unite si la propriu, si la figurat, pentru ca cei de la All ne-au legat unul de altul ca pe cercetasi, ca nu cumva sa ne imprastiem si sa rezolvam fiecare cate un task:).

echipa

Pe langa faptul ca am umblat, galagiosi si entuziasti, pe stradutele din Centrul Vechi in cautarea rezolvarilor, n-am avut voie nici sa folosim bani, asa ca unele taskuri au fost chiar amuzante.

Iata ce continea plicul nostru (provocarile difereau usor de la echipa la echipa).

 • Fa o poza cerului, care sa contina cat mai multi nori. Vremea a tinut cu noi:

echipa

 • Cere o seringa de la farmacie – nu o puteam plati, noroc ca aveam foaia cu taskuri la noi si farmacista ne-a crezut pe cuvant si ne-a “donat” o seringa.
 • Vinde un exemplar din Cevengur cuiva pe strada, la un pret fixat de tine, si fotografiaza momentul – l-am vandut intr-un anticariat cu doar 5 lei.

echipa

 • Posteaza pe Facebook un catren cu rima imperecheata care sa includa expresia “Strada Fictiunii”:

echipa

 • Fa o poza in care fiecare membru al echipei sa poarte un accesoriu hippie – aici am avut noroc, pentru ca fix langa Godot exista magazinul Soul Rebel unde am intrat si ne-am folosit de recuzita lor:) Au fost foarte draguti si ne-au fotografiat ei:

echipa

 • Adu o cheie, 20 de monede de 10 bani (ne-am scotocit prin buzunare si le-am produs), literele I si N (le-am decupat dintr-un pliant gasit pe parbrizul unei masini), un obiect care iti aminteste de Craciun (ne-am insusit o crenguta de brad) si unul de culoare rosie (am gasit o panglica rosie cu care am ornat crenguta de brad astfel incat chiar semana a Craciun!)

Am ajuns inapoi suficient de devreme incat sa ne declaram castigatori… de experienta, pentru ca Toma ne-o luase inainte, asadar a avut ocazia, in calitate de invingator, sa compuna din obiectele  aduse de echipe noul vizual Strada Fictiunii, ce va fi folosit in comunicarea pe urmatorul an. I & N sunt ale noastre:)

echipa

Am avut o echipa entuziasta, puternica si galagioasa alaturi de care m-am distrat copios si la final am plecat cu un pachet de 5 carti, printre care si nou-lansatul Cevengur pe care abia astept sa il devorez.

Multumesc Editurii Allfa pentru o seara super si o experienta pe care n-o sa o uit prea curand. Articole despre cum a fost la Scavengers Hunt mai gasiti la Elena, Andreea, Dana.

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Elena
  |   
  • Toma
   |   
 2. Raluca Popa
  |   
 3. Denisa
  |   
 4. Arashi
  |   
 5. Andreea
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Cateva cuvinte despre epilarea definitiva

Epilarea definitiva este o mai veche preocupare a mea pe care am reluat-o acum, in prag de vara, cand Medas...

Close