Nu stiu ce as intreba in locul lui

0 Flares 0 Flares ×

Un scurt-metraj gasit pe Digg aduce in prim-plan un subiect interesant. Un tip se trezeste in viata de apoi si primeste raspunsuri la absolut toate intrebarile despre viata lui. Uitati-va la film daca aveti 7 minute, mie mi-a placut.

Intr-o situatie similara, nu stiu ce as intreba. Probabil as vrea sa stiu care au fost situatiile-limita pe langa care am trecut fara sa imi dau seama. Poate m-as gandi la cateva statistici in genul celor din film (mi se pare, oricum, ca tipul asta a facut foarte mult sex si a mancat foarte multe oua).

De exemplu, mi-ar placea sa stiu cati pasi am facut si cati kilometri am parcurs, cu cati oameni am schimbat cel putin o vorba, cate degrees of separation ma despart de Obama, Dalai Lama sau Brad Pitt.

Dar as vrea sa stiu mai multe si despre ai mei atunci cand erau tineri, cand mi-au dat viata. Cum era viata lor cand 20-somethings. Ce gandeau, ce sperante si planuri de viata isi faceau. Mi-ar placea sa inteleg mai bine si cum traiau bunicii, ca in afara de cateva poze si amintirile mamei nu mi-a ramas mare lucru. Sa patrund mai adanc in arborele genealogic si sa imi inteleg radacinile.

Cat despre personajul nostru, el se axeaza pe iubirea care a trecut pe langa el. De fapt, mi-ar placea sa cred ca se trezeste la terapie intensiva, dupa ceea ce nu poate fi decat un vis, si continua procesul de auto-constientizare in starea de veghe, totul culminand, evident, cu reintoarcerea la Page pe care o salveaza dintr-o casnicie neimplinita si raman impreuna. This is me, sucker for a happy-end. Chiar si in afterlife.

Chiar, voi ce ati intreba in locul lui?

shutterstock_255339514

Foto: Shutterstock

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Tags:

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Copiii veverițoi sau cronica vizionării unui film cu veverițe copii

Cum sunt foarte norocoasă, am primit invitație la film. La Alvin și Veverițele. Marea Aventură. Filmul în sine nu urma...

Close