A trei sute saizeci si sasea zi

0 Flares 0 Flares ×

Daca sunteti prea grabiti sau stresati cu lucrurile zilnice, e posibil sa n-o remarcati, fiindca seamana destul de mult cu celelalte 365 de surate. Dar pentru cei ce aniversati azi e o zi importanta, care vine de patru ori mai rar decat pentru noi, restul. Va dati seama cat de frustrati sunt bietii oameni care se intalnesc cu ziua lor de nastere o data la patru ani?

Dincolo de cei nascuti pe 29 februarie, carora le urez un “La multi ani” de patru ori mai rasunator decat in mod normal (Facebook nu-mi arata niciun prieten nascut azi, deci anturajul meu se sarbatoreste anual), ziua asta e un fel de bonus pentru fiecare dintre noi. Vazusem un episod simpatic din “30 Rock“, pe care ti-l recomand, in special pentru geniala Tina Fey, in care se spunea ca nimic nu “se pune” de Leap Day. E o idee cu care as putea sa traiesc fara probleme:)

Azi primesti un bonus pentru ca ai supravietuit ultimilor patru ani de viata. Iti recomand sa te bucuri de el si sa faci in cursul zilei si diseara ceea ce iti doreai de mult, dar pentru care n-ai avut niciodata energie, timp sau resurse. Filmul ala pe care tot voiai sa il vezi si care duminica seara a castigat un Oscar. Reducerile la care nu ajungi niciodata. Felul acela de mancare mai special, pentru care trebuie sa faci cumparaturi dintr-un anumit supermarket. Cartea pe care tot te codesti sa o incepi, ca stii ca o sa iti ceara timp si atentie.

Daca ziua asta e in plus, atunci hai sa fie cu plus pentru toata lumea. Happy Leap Day!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Cris
  |   
 2. Dumix
  |   
  • Raluca Popa
   |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Waldeck si muzica buna

Guest post de Diana Oancea Joi a avut loc concertul Waldeck in Bucuresti, la Silver Church. Au revenit pe scena...

Close