Azi e ziua aia in plus

0 Flares 0 Flares ×

Ca blogger longeviv ce ma aflu, ma pot lauda cu al doilea an bisect pe care il consemnez aici. Asa ca reiau: felicitari si bucurie pentru ca am mai supravietuit inca 4 ani!

Suna ciudat, dar ar trebui sa fie motiv de sarbatoare in fiecare zi. Si zic asta dupa un weekend in care m-am lovit violent (la propriu) de meltenismele romanesti care imi sugruma incet, dar sigur optimismul si pofta de viata, ca un sarpe care se incolaceste tacut in jurul gatului victimei neputincioase.

As pune o poza cu masina mea si cum arata dupa ce am parcat-o vineri pe domeniul public, in dreptul casei unui meltean, dar n-am chef sa imi stric si bruma de dispozitie pe care mi-am adunat-o dis de dimineata. Suficient sa zic ca primul drum al zilei va fi la service si tinichigerie, dupa un weekend petrecut la politie. Pe care o vizitez din ce in ce mai des, din cauza junglei de vizavi.

In alte stiri, am vazut un meme despre cum azi e ziua aia in care muncim in plus pentru aceiasi bani :) Asa ca poti privi problema din orice unghi. Important e sa realizam ca azi avem un ‘bonus’ pe care merita sa il folosim cat putem de bine.

shutterstock_367252280

Foto: Shutterstock

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. o femeie
  |   
  • Raluca Oda
   |   
 2. Amy
  |   
 3. Teodora
  |   
 4. Georgiana Sabina
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Despre mine (leapsa)

Cam de cand n-am mai preluat o leapsa? Cam de cand? Sa tot fie ani buni, de pe cand blogul nu...

Close